PROBLEM:

Management Pack deployment fails for Datawarehouse registration with below errors due to Proxy being configured.

Log Name: Operations Manager
Source: Deployment
Date: 4/11/2012 2:49:30 PM
Event ID: 33403
Task Category: None
Level: Warning
Keywords: Classic
User: N/A
Computer: .westpharmalab.LAB
Description:
Deployment Execution Infrastructure encountered an error while executing a deployer.
MP element ID: ac782b74-cf23-4a00-bb96-beb15789d0c3
MP name: ServiceManager.ServiceManagement.Report.Library
MP version: 7.5.1561.0
Operation: Install
Error message: Microsoft.EnterpriseManagement.Deployers.DeploymentException: Install ‘ReportFolder’ operation failed from within ‘install’ Installing report folder store = http://:80/ReportServer/ReportService2005.asmx parameters are foldername = SystemCenter, folderpath = /, folderid = 9da27aeb-76ef-c8a0-8dd0-0e8930e96feaThe request failed with HTTP status 502: Proxy Error ( The host was not found. ). at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.ReadResponse(SoapClientMessage message, WebResponse response, Stream responseStream, Boolean asyncCall)

RESOLUTION:

We changed proxy settings on Service Manager Management Server & Data Warehouse Management Server for SM Service Account to bypass local addresses.

1. Log into the server (or do a run-as on IE) as the SM Service Account User.
2. Open IE and go to Tools | Internet Options | Connections | LAN Settings.
3. Uncheck ‘Automatically detect settings’.
4. Check ‘Use a proxy server….’ and enter “Proxy”.
5. Check ‘Bypass proxy server for local addresses’.

Then we restarted the System Center Management Service on DW MS and restarted deployment for failed MP’s from console. Now we see all the reports MPs are deployed and we verified it from console that we see all the reports.